Huis aan Huis verspreiding

Elke week moeten Folders, flyers, drukwerk of informatieve post huis aan huis verspreid worden. Huis aan huis verspreiding is een zeer effectief medium om jouw boodschap aan de man te brengen. Bij iedere opdracht staan onze bezorgers klaar om jouw folders, flyers, drukwerk, informatieve post of reclame verspreiding huis aan huis te verspreiden.

RP verspreidingen zorgt ervoor dat uw boodschap snel en effectief wordt verspreid. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat jouw reclame niet wordt geseald en niet met ander drukwerk wordt rondgebracht. Hierdoor wordt je boodschap beter onder de aandacht gebracht.

Effectief onder de aandacht komen

Huis aan huis zegt het al, wij bezorgen wij bij elke brievenbus* in het door jouw gekozen verspreidingsgebied. Wij streven altijd naar een 100% accurate verspreiding, geen enkel huis wordt hierbij overgeslagen. Wat valt nou precies onder huis aan huis? Hierbij kan je denken aan buurtkranten, weekbladen, gidsen, flyers en folders enz. Een Huis aan Huis verspreiding is een goede manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen en naamsbekendheid op te bouwen.

(*Nee-Nee sticker = geen krant en geen folder / Nee-Ja= wel een krant maar geen folder)

Benieuwd naar het tarief voor uw huis aan huis verspreiding?

Wil je meer te weten komen over wat wij voor jouw kunnen betekenen voor huis aan huis verspreiding, neem dan contact met ons opnemen via info@rpverspreidingen.nl of telefonisch 0172 601496.  Wil je meteen een offerte aanvragen? Dat kan gemakkelijk online op onze offerte pagina.