Gemeente Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, een stad met bijna 835.000 inwoners en een zeer rijk historisch stadscentrum. Met de vele activiteiten is het een van werelds meest geliefde stad waar iedereen zo nieuwsgierig naar is. Van het rijksmuseum tot en met de menigte op de fiets. Jaarlijks blijft de stroom van toerisme binnenkomen en dat is niet voor niks!

De Toekomst

Een stad met een grote visie op het heden, met haar vele verbouwingen en werkzaamheden is Amsterdam zich klaar aan het stomen om gereed te zijn voor de toekomst. Zo zijn ze bezig met grote projecten zoals de Noord/Zuidlijn en het uitbreiden van het business district Zuidas. Grote experimenten die leiden tot een verbetering van de stad, het Milieu speelt hier een grote rol.

Voor de bewoners en ondernemers

Amsterdam staat bekend om zijn vele toerisme, maar er is zoveel meer. De stad is onderverdeeld over 7 stadsdelen met verschillende wijken. Elk stadsdeel is er voor de bewoner en ondernemer, zo worden er buurtavonden georganiseerd, helpen en adviseren ze waar nodig is. Ze denken zoveel mogelijk mee. Amsterdam is hierdoor een groot voorbeeld voor andere gemeentes als het gaat om de communicatie tussen gemeente en bewoner.

Samenwerking:

Door de grote hoeveelheid inwoners en stadsdelen is er altijd iets om zorg voor te dragen. De werkzaamheden, gesprekken met bewoners, evenementen, uitstraling en onderhoud dient hierdoor heel serieus en nauwkeurig genomen te worden. In samenwerking met de Gemeente Amsterdam zorgt RP verspreidingen er voor dat al deze gevoelige informatie bij bewoners terecht komt via bewonersbrieven, uitnodigingen en flyers. Elk stadsdeel heeft zijn eigen communicatieafdeling en draagt zorg voor de inhoudelijke informatie.

Aan de hand daarvan wordt er een gebied geselecteerd die hiervoor in aanmerking komt. RP Verspreidingen draagt alle zorg voor een nauwkeurige en perfecte verspreiding. Als verspreider zijn wij er erg van bewust dat het hierbij gaat om gerichte informatie wat niet bedoeld is voor andere bewoners en/of ondernemers buiten het gewenste gebied, dit zou grote verwarring kunnen opleveren. Ook geven wij terugkoppeling betreft de status van verspreiding en houden wij het aantal huishouden up-to-date.

Een goede feedback communicatie is hierbij essentieel.