GVB

De bekendste stadsvervoerder van Nederland, wie kent het niet?
Iedereen heeft er wel een keer mee gereisd. Of u nu op stap gaat voor een gezellige avond in de stad met vrienden of voor dagelijks gebruik om naar school of werk te gaan. GVB brengt ons van A naar B. Met de vele mogelijkheden zoals de bussen, trams, metro’s en veren is er voor ieder een gewenste mogelijkheid om tussen te kiezen. Kortom een onmisbare vervoerder van de hoofdstad van Nederland.

Verbinding op hoog niveau

Door de jaren heen is het imago en de stijl van GVB flink verbeterd en daarmee is de kracht van de vervoerder flink versterkt. De jonge en oude generatie ziet daarnaast betere kansen om op elk gewenst moment hun ideale vervoer te kiezen en hun weg te vinden in de stad. Daar is wel veel onderhoud voor nodig: een onderhoud die het vervoer naar een hoger niveau brengt. Zodat nog meer mensen zich met GVB kunnen verbinden!

Drijvende Kracht

Een trots vervoersbedrijf met een sterke visie, een duurzaam vervoerproces met respect voor zijn omgeving. Een vervoerder met een rijke geschiedenis. De drijvende kracht van GVB: vrijheid voor alle reizigers. Dit uit zich in vele experimenten die leiden tot betere metro’s, milieuvriendelijke bussen en betere spoorverbindingen van trams die aansluiten op vele gewenste locaties.

Samenwerking

GVB is altijd bezig om hun verbinden en sporen te verbeteren. Hiervoor zijn er wel verschillende werkzaamheden nodig. Samen met GVB zorgen wij ervoor dat bewoners en ondernemers op de hoogte worden gesteld betreft de werkzaamheden in hun omgeving. Hierbij gaat het vaak over werkzaamheden aan het spoor die overdag en s ‘nachts plaatsvinden. Dit brengt vaak geluidsoverlast en omleidingen met zich mee. GVB voorziet via een buurtbericht de betrokken met informatie die van toepassing zullen zijn tijdens de werkzaamheden. Aan de hand van de vereiste werkzaamheden wordt een verspreidingsgebied samengesteld met waar en wanneer er verspreid moet gaan worden. RP Verspreidingen zorgt ervoor dat buurtberichten worden opgehaald bij de drukker en het dezelfde dag nog zo snel mogelijk bij de ondernemers en bewoners in de brievenbus verschijnt.