Over ons

RP Verspreidingen is een verspreidingsbedrijf voor al uw drukwerk verspreidingen als het gaat om Reclame, Huis aan Huis en of Informatieve post. Met een gemotiveerd Team zorgt RP Verspreidingen voor een uitmuntende verspreiding.
RP verspreidingen is er voor u als u opzoek bent naar een verspreiding op maat. Hierbij heeft u de keuze waar en wanneer er verspreid wordt. U hoeft niet te denken aan postcodes maar aan een gebied wat u zelf wilt en als belangrijk ervaart.

RP Verspreidingen is een bedrijf dat zich richt op een goede verspreidingen voor bewoners en bedrijven. RP Verspreidingen weet als geen ander dat het van belang is dat elke bewoner/ondernemer de post in goede orde ontvangt. Voor de Gemeente en instituten zorgt RP Verspreidingen ervoor dat elke bewoner betrokken is bij het laatste nieuws, voor de reclame is het van belang dat bewoners op de hoogte zijn van nieuwste producten en kortingen.

Wat zeggen klanten over ons

Gemiddelde rating

5

Uitblinker in snelle en duidelijke communicatie

“In ons werk komt het vaak voor dat er bewonersbrieven, flyers, of ander materiaal verspreid moet worden in de buurt. Dit moet meer dan eens vrij ad hoc gebeuren. Doordat RPverpreidingen uitblinkt in snelle en duidelijke communicatie, flexibiliteit, meedenken en simpelweg goed werk levert, is dit voor ons de ideale partner op dit gebied.”

Prettige en professionele samenwerking

Sinds hun oprichting bezorgt RP Verspreidingen voor GVB de bewonersberichten, die uitgegeven worden bij werkzaamheden aan de tramrails. Deze berichten moeten bij bewoners in de brievenbus zitten voordat GVB start met de werkzaamheden op een locatie.
De samenwerking met RP Verspreidingen verloopt altijd erg prettig en professioneel. Wij ervaren RP Verspreidingen als een flexibele, betrouwbare en altijd snel reagerende partner.

Benaderbaar en flexibel

Sinds begin 2015 werken wij vanuit stadsdeel Nieuw-West samen met RP Verspreidingen en altijd naar onze tevredenheid. Rowan is benaderbaar en flexibel. Daarnaast denkt hij goed mee en reageert hij snel op mails. Ook is het fijn altijd een terugkoppeling te krijgen over of het door ons doorgegeven aantal overeenkomst met het aantal adressen in het verspreidingsgebied of wanneer de opdracht afgerond is.