Recensies

Bekijk de recensies met betrekking tot onze dienstverlening.

Gemiddelde rating

5

Uitblinker in snelle en duidelijke communicatie

“In ons werk komt het vaak voor dat er bewonersbrieven, flyers, of ander materiaal verspreid moet worden in de buurt. Dit moet meer dan eens vrij ad hoc gebeuren. Doordat RPverpreidingen uitblinkt in snelle en duidelijke communicatie, flexibiliteit, meedenken en simpelweg goed werk levert, is dit voor ons de ideale partner op dit gebied.”

Prettige en professionele samenwerking

Sinds hun oprichting bezorgt RP Verspreidingen voor GVB de bewonersberichten, die uitgegeven worden bij werkzaamheden aan de tramrails. Deze berichten moeten bij bewoners in de brievenbus zitten voordat GVB start met de werkzaamheden op een locatie.
De samenwerking met RP Verspreidingen verloopt altijd erg prettig en professioneel. Wij ervaren RP Verspreidingen als een flexibele, betrouwbare en altijd snel reagerende partner.

Benaderbaar en flexibel

Sinds begin 2015 werken wij vanuit stadsdeel Nieuw-West samen met RP Verspreidingen en altijd naar onze tevredenheid. Rowan is benaderbaar en flexibel. Daarnaast denkt hij goed mee en reageert hij snel op mails. Ook is het fijn altijd een terugkoppeling te krijgen over of het door ons doorgegeven aantal overeenkomst met het aantal adressen in het verspreidingsgebied of wanneer de opdracht afgerond is.